Accel World – 07

Not so late.

#Monogatari@irc.rizon.net
http://monogatari.ani-x.com/
Alt DDL

This entry was posted in Releases, Uncategorized. Bookmark the permalink.

9 Responses to Accel World – 07

  1. adam says:

    they caught up with the manga !!

  2. Jakob says:

    Thanks so much for bringing out these releases guys! Making my own exam period much more bearable! =)

  3. ZybRnetiC says:

    Just wanted to point out an issue with the video. I see what looks like shades or shadows of the subs, figures and characters etc. There is also some sort of stripe in the top of the video in some colors (pink, green, blue-ish). Am I the only one seeing this? Could it be a problem with the raw, and will there be a v2 at some point? Sorry for bothering you if you’re already working on the problem, just thought I should inform you about it. Other than that, thanks for another great episode. Looking forward to your next releases =)

    • Quattro says:

      I have no idea what you’re talking about.

      • ZybRnetiC says:

        I’m sorry if my explanation of the issue is bad. It’s kind of wierd :S It’s like I see a shadow of the shape of the anime characters, of objects like a chair or a table for instance, and of the subs, slightly below or next to the object they originate from. For example, if you sub the word “the” I also see a shadow of “the” below it. I guess you could almost compare it to when you try to watch 3D movies without 3D glasses. Another thing I noticed is that this episode file is larger (536 MB) than last episode (347 MB).

        • Quattro says:

          First, I see no such thing whatsoever. Take screenshots (and post your playback setup).

          Second, it’s called crf. It was encoded with the same settings as the rest of the episodes. Filesize is unimportant anyway, so I don’t see why that’s worthy of note.

          • ZybRnetiC says:

            Okay, so here is a link to a screenshot of the issue: http://i45.tinypic.com/epktvc.jpg

            As for my playback setup I’ll try to keep it short, so if there is anything more you need please tell me and I’ll do my best to find it. I use Windows Media Player 11, and have K-Lite v8.80 (full) codecs installed. I use primarily the standard settings for K-Lite with exception of a subtitle setting which I set to “allow animated effects (with buffering)”

            Regarding what I said about filesize, that was just a hunch. I thought maybe something was different with this episode compared to the rest. But since all the episodes use the same settings then it should be working fine. I have been following your releases for a while, both Accel World and other shows, and have never had this kind of issue before.

            Lastly I would like to say that I do not at all expect you to make changes to this episode if I am the only one experiencing this problem. As I consider myself a loyal fan of your work, I just wanted to tell you about it in case anyone else experienced similar issues.

          • Quattro says:

            Yeah, that’s on your end. Don’t think I’ve ever seen that before though. The video is 10bit, but that doesn’t look like the typical 10bit problems. I would recommend following the playback setup on our site first.

  4. ZybRnetiC says:

    I see. I agree that it’s not like 10bit problems, I’ve had some of those before but newer codec versions took care of the issues. I’ll take a look at your playback guide and see if it helps. Thanks for taking the time to help me out =)

Leave a Reply